Bedrijfsabonnement

Speciaal voor organisaties hebben we verschillende typen abonnementen. Ons doel is om organisaties hiermee te ontzorgen: medewerkers krijgen toegang tot een aantal geselecteerde of alle cursussen. Maar juist ook om je medewerkers extra competenties te bieden waardoor de dienstverlening intern en extern (kwalitatief) nog beter wordt. Hieronder staan de mogelijkheden.

ABONNEMENTEN

Abonnementen voor organisaties

Start abonnement

Kosten €100 per cursist per maand

Als organisatie heb je de behoefte om een aantal medewerkers cursussen te laten volgen. Een Start abonnement is dan kosten effectief.

Voorwaarde is dat er minimaal 3 medewerkers van dezelfde (moeder)organisatie tegelijkertijd inschrijven.

Na 3 maanden is het abonnement opzegbaar.

All-in abonnement

Kosten €150 per cursist per maand 

Als organisatie word je volledig ontzorgd doordat medewerkers zelf hun cursussen kunnen uitzoeken en volgen. Voor dit abonnement is het zinnig om een leerplan samen te stellen.

Voorwaarde is dat er minimaal 3 cursisten van dezelfde (moeder)organisatie tegelijkertijd zich inschrijven.

Na 6 maanden is het abonnement opzegbaar.

Extra ontzorg opties

Tutoring en begeleiding van medewerkers

Het volbrengen van een cursus tot een goed einde is eenvoudiger en sneller met gerichte hulp. We bieden tutoring aan waardoor cursussen binnen 6 weken behaald worden. Contact ons, we vertellen graag meer over begeleiding en tutoring. Het is goedkoper dan u denkt!

 

Nieuwe cursus maken

Eigen cursussen toevoegen

Het is mogelijk om eigen cursussen toe te voegen (die volledig eigendom blijven van de organisatie) aan de online leeromgeving zoals bijvoorbeeld het hoe en wat rondom GDPR (General Data Protection Regulation), Compliance, COVID-19 cursus en andere. Verschillende organisaties hebben dit inmiddels bij ons geregeld. We regelen dit tegen kostprijs als extra service.

Online leren met structuur en doel

De OneLine Academy voor organsaties

Studeren binnen de kaders van je organisatie, gericht op het vergroten van kennis en kunde van de medewerkers zodat je organisatie (nog) beter de klanten, intern en extern kan bedienen. Ga je overstappen naar een nieuwe datavisualisatie tool? Wil je de hele organisatie laten kennis maken met Agile/Scrum als nieuwe werkmethode? Een (dedicated) online leeromgeving kan dan uitstekend dienst doen. Hoever zijn de medewerkers met hun leerplannen? En je hebt ook inzicht hoe succesvol medewerkers een cursus afsluiten. Je weet ook welke medewerkers nog een zetje nodig hebben.

Email

Stuur je bericht of vraag informatie!

Contact mij voor:

8 + 12 =

Het voordeel van een bedrijfsabonnement

Het voordeel van een bedrijfsabonnement is dat medewerkers hun kennis continue up tot date blijven. Als organisatie hou je ook grip op verplichte cursussen. Als je een specifieke cursussen hebt, kunnen we die uniek voor jouw organisatie toevoegen. Het gebruik maken van een online leeromgeving gaat niet alleen om bedrijfsgemak. Het gaat op de langere termijn over de concurrentiekracht van de organisatie. Het gaat over medewerker tevredenheid. Het gaat over een (kwalitatief) betere dienstverlening aan je klant.

Lees hier meer over de cursussen
Schrijf je in voor cursus nieuws!

Schrijf je in voor cursus nieuws!

Allerlei nieuws over cursussen, kortingen en veel meer.

 

Je bent succesvol ingeschreven. Dank!